неделя, 1 април 2012 г.

Игра 28 - "Най-добрият ми приятел"

Здравейте Малки картикофурии!
Аз съм Ем от  "Двете елши" и  сега е мой ред да Ви вдъхновя за новата Игра.

Всеки си има един такъм специален приятел. Той винаги е до нас, винаги ни помага, винаги ни изслушва, винаги си играе с нас и винаги е готов да чуе всяка наша щура идея. Той е специален и именно за това заслужава една наистина специална картичка. Картичка за най-добрия ни приятел, за нашето приятелство. 
Вашата задача е да направите картичка за най-добрия си приятел. Може да го нарисувате или да покажете всички онези неща, които обичате да правите с него - да си играете, или да рисувате заедно, да стройте пясъчни замъци или пък да се пръскате с водни пистолети. Всичко, което свързвате с приятелството или това, което най-добре описва вашата дружба може да стане част от тази картичка.
Забавлявайте се и творете на воля!

Наградата, която ще получи победителят е един страхотен декупажен пънч, с който допълнително да украсите прекрасните си проекти!


Усмивки 
Ем
 Благодарим на Ем от"Двете елши" за интересната игра.
Молбата ни към качващите линковете с картичките и рисунките е да пишат и възрастта на детето. Благодарим Ви.

Можете да участвате до 23,59ч на 30  април 2012г.,понеделник

 Блогът Малки Картичкофурии търси хора, които искат да подкрепят нашата идея и да станат спонсори на нашите игри. Ако искате да станете спонсор, да даде идея или предложение, моля свържете се с нас на имейла от блога. Отворени сме за всякакви идеи и предложения. Помогнете ни да забавляваме и учим на интересни неща нашите деца.

2 Comments:

bejko said...

Искам да поясня ,че в бързината съм записала под номер едно моето име вместо името на дъщеря ми,но както виждам и няма как да го коригирам.Така ,че бих искала да знаете-тя се казва Таня-6год.:)Благодаря!

арт_мама said...

Малки Картичкофурии, привет от "Врани Неразбрани" Приемаме вашето предизвикателство и ще участваме с няколко специално направени картички. Поздрави и много успехи ви пожелават Анастасия, Илияна, Карина, Кристина, Никол, Рая и Симона.