събота, 15 януари 2011 г.

Тринадесета игра - Зимна картичка

Привет, приятели!
За много хубави и цветни години на всички!
Здравейте от мен chiges. Тази година първи имаме удоволствието да ви предизвикаме ние с дъщеря ми Яна. Тя скоро ще стане на 9 години и много обича да рисува, да реже и лепи :).
Сигурно част от вас вече мечтаят за слънчево време, цветя и пролетно ухание. Ние обаче сме още под влиянието на зимната ваканция и нейното очарование. Освен игрите в снега и пързалките, за нас голямо удоволствие е да излезем всички заедно на разходка да поснимаме. После се прибираме и разглеждаме находките си :). И макар че последните години явно не става достатъчно студено за да се появи нашия любим обект - червенушката, тя си остава най-яркия зимен символ. Поне за мен. С какво Яна свързва зимата ще видите по-късно, когато покажем нашите картички по темата :).





И така- покажете ни вашата зима. Снежна, студена, топла, чиста или каквато я чувствате :).

Наградата, противно на предизвикателството, е цветна, но се надяваме да ви хареса :)


Крайният срок на играта е 22,59ч в събота 15 януари.

Искам да помоля качващите линковете с картичките и рисункита да пишат и възрастта на детето. Благодаря.


Блогът малки Малки Картичкофурии търси хора, които искат да подкрепят нашата идея и да станат спонсори на нашите игри. Ако искате да станете спонсор, да даде идея или предложение, моля свържете се с нас на имейла от блога. Отворени сме за всякакви идеи и предложения. Помогнете ни да забавляваме и учим на интересни неща нашите деца.



Елате и утре при нас, за да видите кой е победителят в Дванадесета игра.