четвъртък, 2 декември 2010 г.

Победител - Десета игра

Днес е денят за определяне на победителя в нашата Десета игра.
Благодаря на всички наши участници за чудесните коледни картички. Надявам се, че вече сте написали писмата до дядо Коледа. Сега остава само да чакате той да изпълни вашите желания в коледната нощ.
Ето това ми написаха двете Ленита за всички вас участниците в десетата игра:
Много благодарим на всички деца, за прекрасните коледни картички, които направиха. За нас беше радост да разгледаме всяка една по отделно. Вълшебни, снежни и прекрасни. Пожелаваме на всеки един от вас снежна и вълшебна Коледа и дано дядо Коледа да донесе всичко, което сте си пожелали и повече..., защото дори и да не сте били съвсем послушни, то това че правите толкова много красиви неща е достатъчно да минете в списъка на послушните деца. Така поне мислим ние и желаем на всички и на победителя прекрасни коледни дни!

Време е за победителят в играта. И това е:


Валентина
, ти си Малка картичкофурия - победител и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него Десета игра 15 ноември - 1 декември 2010г.



Моля победителката да напише адреса си на имейла на блога, за да може да си получи наградата.

Благодаря на всички вас, нашите малки участници за прекрасните картички.
Благодаря и на Двете Ленита, затова че зададоха игра и ни помогнаха да играем заедно.

Каним ви да се включите в нашата Единадесета игра - Картичка със снежинки!. Кое дете не обича сняг, летящите из въздуха снежинки, прекрасните снежни човеци, веселите снежни топки. Хайде покажете ни любимите си снежинки.
Крайният срок за Десетата игра е 23,59 ч на 15 декември.