петък, 15 октомври 2010 г.

Осма игра - 3Д - Обемни картички

Време е за нашата нова осма игра. Вижте кой задава играта този път и каква е тя:

Казвам се Лъчезар и съм на 8 години, ІІ клас. Мечтата ми е да стана изобретател като порасна и сега постоянно си майсторя разни неща от лего-елементи и различни части от играчки, които съм разглобил, за да видя какво има вътре в тях. Обичам да рисувам любимите си герои от филмчета и компютърни игри с флумастери или моливи върху хартия, да ги изрязвам и след това да си играя с тях. Затова избрах картичките, които да правим да са 3D. Може като мен да нарисувате любимите герои, да ги изрежете и да ги залепите върху картонче. Или да сгънете хартия, за да се получи някаква фигурка. Да използвате някоя част от разглобена играчка. И мама допълва – може да използвате всичко, така, че картичките да станат обемни, и тъй като тази дума не знам какво означава и след като мама ми я обясни, аз казвам – хайде да направим дебели картички!

Благодаря на Лъчезар за интересната игра. Надявам се да ви хареса и да направите много обемни картички.

Тъй като Лъчезар е много зает в училище, то картичката, която той е направил и снимката на наградата ще ги публикуваме утре в блога.

Прекрасната картичка -вдъхновение на Лъчезар:




И страхотната награда, която ви е подготвил:




Крайният срок на играта е 12.30 часа на 1 ноември 2010г.

Блогът малки Малки Картичкофурии търси хора, които искат да подкрепят нашата идея и да станат спонсори на нашите игри. Ако искате да станете спонсор, да даде идея или предложение, моля свържете се с нас на имейла от блога. Отворени сме за всякакви идеи и предложения. Помогнете ни да забавляваме и учим на интересни неща нашите деца.