четвъртък, 16 декември 2010 г.

Победител - Единадесета игра

Време е за победителя в Единадесетата игра.
Имаше обилен снеговалеж при Малките картичкофурии. Поставихте рекорд на участвали картички. За първи път в нашите игри вие участвахте със 78 картички. Благодаря на всички наши малки участници.
Победителят в играта е:


Kremy , ти си Малка картичкофурия - победител и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него Единадесета игра 1 - 15 декември 2010г.



Моля победителката да напише адреса си на имейла на блога, за да може да си получи наградата.

Благодаря на всички вас, нашите малки участници за прекрасните картички.
Благодаря и на Двете Елши, за интересната игра и чудесната награда.

Каним ви да се включите в нашата Дванадесета игра - Картичка с Букви!. Сложете букви на вашата картичка, напишете името си, напишете името на любимия си герой, напишете, коя е любимата ви играчка и направете картичка за тях. Ако не знаете буквите помолете мама или някой друг възрастне да напише нещо на вашата картичка.
Крайният срок за Дванадесетата игра е 23,59 ч на 1 януари 2011.

И една молба. Както знаете Малки картичкофурии се води на доброволни начала и неговите игри се задават от всички вас нашите приятели и участници. За да продължат нашите игри се нуждаем от хора, които биха искали да ги задават, да дават тема и награда на някой от нашите участници. Така че ако искате да станете спонсор, да даде идея или предложение, моля свържете се с нас на имейла от блога. Помогнете ни да забавляваме нашите деца.