петък, 1 юли 2011 г.

Игра 21 - Цирк

Време е за нашата 21 игра, която този път задават Двете Елши. Ето какво е написала Гери:

Като бях малка, едно от любимите ми неща беше да отидем с мама и татко на цирк. Винаги когато минавахме покрай мястото, където обикновено се установяваше цирка с нетърпение гледах дали вече е дошъл в нашия град и веднага щом видех шарения купол и множеството каравани, по-щастливо дете от мен нямаше.
Циркът винаги ме е привличал и до ден днешен въпреки, че отдавна не съм дете много се забавлявам. А Вие обичате ли да ходите на цирк?
Ооо, сигурна съм, че обичате и също като мен се смеете на клоуните, удивлявате на акробатите, радвате се на дресираните тигри или пък кончета, нали?
И също като мен си похапвате захарен памук или захаросани ябълки всеки път като идете да ги гледате? :)
Този път нашата игра е свързана с "Цирка" и всичко, което има в него - клоуни, акробати, дресирани животни, гимнастици, ходещи на въже или пък жонгльори и всичко друго, за което се сетите.

С нетърпение ще очакваме да видим какви интересни картички ще направите!:)

Това е чудесната картичка - вдъхновение на Гери.
А това обичащо сладолед мишле-печат е наградата за победителя, предоставена от Двете Елши.
Можете да участвате до 23,59ч на 1 юли, петък.

Искам да помоля качващите линковете с картичките и рисункита да пишат и възрастта на детето. Благодаря.

Блогът Малки Картичкофурии търси хора, които искат да подкрепят нашата идея и да станат спонсори на нашите игри. Ако искате да станете спонсор, да даде идея или предложение, моля свържете се с нас на имейла от блога. Отворени сме за всякакви идеи и предложения. Помогнете ни да забавляваме и учим на интересни неща нашите деца.

Заповядайте и утре, за да разберете кой е победителят в нашата 20-та игра - Букви.


Искам да помоля Ивана да промени начина, по който са добавени снимките и от Фейсбук в 20 игра. Така поставени ние нямаме достъп до тях и не можем да видим нещата, които е направила.


1 Comment:

Явора said...

Ох, нещо обърках май в прикачането на снимките. Дано става ясно че Явора участва с две различни картички, които обаче са в една публикация.
мама Поли