събота, 16 април 2011 г.

Победител - Седемнадесета игра

Приключи и нашата Седемнадесета игра. Всички наши участници показаха прекрасни картички с цветя.

Време е да се изтегли победителят:


Отчитам само 20 участията, защото към името Лили записано под номер 21 няма линк за картичка.

И победителят е Явора на 6 г.


Явора,ти си Малка картичкофурия - победител и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него Седемнадесета игра 21 март - 15 арил 2011г.

Моля победителят да напише адреса си на имейла на блога, за да може да си получи наградата. 

Освен победителят избран с рандом генератора Никол и Невена са избрали още един участник, който ще получи награда. Това е N19 - Gabi na 11g. Габи, моля те също да напишеш адреса си, за да получиш наградата си.

Благодаря на всички вас, нашите малки участници за страхотните картички!
Благодаря на Nevena и Nikol, че зададоха тази интересна игра!Продължаваме да търсим желаещи за задаване на предизвикателство. Както знаете Малки картичкофурии се води на доброволни начала и неговите игри се задават от всички вас нашите приятели и участници. За да продължат нашите игри се нуждаем от хора, които биха искали да ги задават, да дават тема и награда на някой от нашите участници. Така че ако искате да станете спонсор, да даде идея илипредложение, моля свържете се с нас на имейла от блога. Помогнете ни да забавляваме нашите деца.


Да не забравите, че вече може да участвате в новата ни игра - Яйчице, за която можете да направите картички с великденски яйчица. Играта е до 23,59 часа на 1 май 2011г.

0 Comments: