четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Победител - Петнадесета игра

Благодарим на всички малки картичкофурии за участието им в нашата Петнадесета игра. Чудесни картички за рожден ден направихте.

Време е да се изтегли победителят:И това е Никол 10г.


Никол,ти си Малка картичкофурия - победител и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него Петнадесета игра 1- 15 февруари 2011г.

Моля победителят да напише адреса си на имейла на блога, за да може да си получи наградата.

Благодаря на всички вас, нашите малки участници за прекрасните картички.
Янина, благодарим ти за прекрасната игра!

Каним ви да се включите в нашата Шестнадесета игра - Плодчетата. Покажете ни вашите любими плодове и спечелете сладурският печат с мишле и птиченце.
Крайният срок за Дванадесетата игра е 23,59 ч на 1 март 2011Продължаваме да търсим желаещи за задаване на предизвикателство. Както знаете Малки картичкофурии се води на доброволни начала и неговите игри се задават от всички вас нашите приятели и участници. За да продължат нашите игри се нуждаем от хора, които биха искали да ги задават, да дават тема и награда на някой от нашите участници. Така че ако искате да станете спонсор, да даде идея или предложение, моля свържете се с нас на имейла от блога. Помогнете ни да забавляваме нашите деца.

1 Comment:

Nevena said...

Много съм щастлива,че късмета ми се усмихна.:)))Картичките на другите участници също бяха невероятни.Пожелавам си късмет на мен и на другите картичкофурийки в бъдещите игри.
Никол 10г.