сряда, 15 септември 2010 г.

Шеста игра - Училище здравей

Здравейте отново малки Картичкофурии!
Ваканцията приключи и е време за нашата Шеста игра.
Днес е първият учебен ден и много от вас прекрачват училищният праг. Някой за първи път. Искам да пожелая на всички успешна учебна година, да научите много нови неща и да овладеете много нови знания и умения.
И най-малките, които ходят на градина също започват своята учебна година днес, така че успех и на тях.
И така по повод този празничен за всички вас ден е и нашата първа следваканционна игра.

Нейната тема е Училище здравей.Направете картичка, с която да представите какво е за вас училището, какво най-много ви харесва в него. Можете да изобразите любимият си предмет или любимите си приятели в училище, учителката и дори любимите си моливи и тетрадки. Въобще всичко, което си представяте като чуете училище.

Наградата, която ще бъде изненада е предоставена от Ани - Ягодов сладкиш.
Крайният срок е 12,30 часа на 1 октомври, когато ще стартира нашата 7-ма игра.
Има малка промяна в регламента ни и игрите ще се пускат на 1-ви и 15-и всеки месец, а победителите ще се излъчват на 2-ри и 16-и.

Блогът Малки Картичкофурии продължава да търси хора, които искат да подкрепят нашата идея и да станат спонсори на нашите игри. Ако искате да станете спонсор, да даде идея или предложение, моля свържете се с нас на имейла от блога. Помогнете ни да популяризираме това така хубаво хоби - правенето на картички сред нашите деца.

4 Comments:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ said...

Чудесно начало след ваканцията! Дано се хареса и на малките картичкофурии и да покажат своите идеи, умения и възможности!Пожелавам на всички дечица здраве, а на тези които тръгват на училище - спорна, успешна и безпроблемна нова учубна година!

Анонимен said...

Здравейте, опитвам се да публикувам снимките на картичките, но нещо не става, затова ги прикачвам като коментар тук, Защото все още не е дошъл крайния срок за играта пък и не искам да изпусна срока и.
Ето ги и тях:
http://lenysworld.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

Анонимен said...

Всъщност картичките ми са две: Едната е все едно учебна дъска (зелена),а другата е розова!!!:)))

Анонимен said...

Серия M POWER самые быстрые самые красивые самые мощные авто от фирмы BMW http://fedrado.ru/