сряда, 2 юни 2010 г.

Бърза Първоюнска игра - победителят

Благодаря на всички, които се включиха в нашата Бърза Първоюнска игра. Благодаря на малките участници, които се записаха сами и на тези, които ги записаха техните майки, баби и лели.
Много се радвам, че в играта се включиха 19 участника. Те са
1. Крис 4г.
2. Оги 7г.
3. Кристиян 7г.
4. Руми 8 г.
5. Данаил 2 г. 10 м.
6. Лени 6г.
7. Яна 8 г
8. Пешо 7г.
9. Борис 14г.
10. Нинка 7 г.
11. Иван Г. 12г.
12. Антония 5 г.
13. Самуил 5 г.
14. Стефани Атанасова 7 г.
15. Поли Атанасова 5 г.
16. Лъчезар, на 8 години (след 2 дена)
17. Румен, 3 г. и 6 м.
18. Катрина 4 г.
19. Цветелина Терзиева 10 г.

Това са имената на всички участници в играта. Искаше ми се да можех да дам награда на всички вас, но за съжаление наградата е само една и я печели:

Номер 17 е Румен. Честито на победителя. Моля, който го е записал да напише адреса си на имейла на блога, за да може да изпратим наградата.

Огромни благодарности на всички участници. Не съжалявайте, че не спечелихте този път. Ще има още много игри и награди в нашия блог.
Ако все още не сте участвали имате време да се включите в нашата Първа игра - Любим герой от приказка или книжка. Тя приключва в 12,30 на 7 юни.

Ако искате да зададете игра, да дадете награда или да сътрудничите на блога Малки Картичкофурии можете да направите това, като пишете на имейла на блога, който е написан в лявата колона. Благодарим ви предварително.

4 Comments:

Le said...

Честито на малкия победител!
от една от лелите:)

Пеперуден свят said...

Честито на малкия победител!

Unknown said...
Този коментар бе премахнат от автора.
Unknown said...

Е, браво на Малечко Румен :) Майка му в мое лице досега и безопасна игла не е печелила, но пък синът явно е с друг късмет :) Благодаря много и успех!