понеделник, 24 май 2010 г.

Добре дошли

Мили деца, добре дошли в новия блог за правене на картички, който направихме специално за Вас, малките творци!

Днес на този голям празник за всички българи, 24 май Денят на нашата писменост, искаме да ви поканим в това ново място за игри и забавления.

Всички вие обичате да играете с шарени хартии, да рисувате, да режете и да лепите. Тук при нас вие ще можете да правите това, да участвате в нашите игри, да покажете какво можете и не на последно място да печелите награди.
Всички вие сте правили картички за мама, за тати, за госпожата. Сега при нас ще можете да покажете вашите творби, да се включвате в нашите игри и да печелите награди.

Картичката е едно прекрасно произведение, в което могат да се използват разнообразни материали, да се съчетаят различни изкуства!
Можете да апликирате, можете да рисувате, да използвате любимите си стикери, да пишете и да използвате любимите си печати!
Резултатът е винаги един и същ – един прекрасен подарък за нас, вашите родители, за учители и приятелчета, повод за голяма гордост!

Блога Малки Картичкофурии има за цел да събере децата, обичащи да творят, и да ги запознае с чудесното хоби на ръчноизработените картички, където те забавлявайки се да обменят опит помежду си и да научават нови неща!
За да станете участник в нашите игри трябва
• Да сте дете на възраст до 15г.
• Да направите картичка, която да отговаря на зададената тема.
• Снимка на картичката да е качена в блог или в сайт за снимки и линк към нея да се сложи в програмата за съхраняване на линкове, която е добавена към всеки пост-игра.

Продължителността на всяка игра е 2 седмици и след изтичането им се тегли жребий, с който се избира победителят.

Той печели награда и става Малка Картичкофурия за съответната игра. Ще има и банерчета, които да могат да се сложат, ако имате блог или албум.

Ако желаете вие също можете да дадете награда и да станете инициатор на нова игра.

2 Comments:

Божура said...

Здравейте!
Искам да ви поздравя за страхотните идейки, които видях предложени тук! Със сигурност дъщеря ми ще намери място при вас, защото тя е един малък творец, а аз съм една щастлива майка, която ежедневно получава мн. енергия от нейните творби!
От сърце ви желая много успех!

Д. Стефанова said...

Поздравления за чудесната идея!