петък, 1 октомври 2010 г.

Седма игра - Картичка за мама

Картичка за мама

Има един специален човек, който без да има супер сили е герой.
Има един специален човек, който с малко постига много.
Има един човек, който без да владее магии прави чудеса.
И този човек е майката.
Защото мама може всичко, мама винаги успява да се справи с всяка трудност и никога не спира да ни обича. За това тя заслужава нашата любов и признателност през цялата година, не само на 8-ми март.
Именно заради това реших тази седмица да предизвикам малчуганите със следното – направете картичка за мама!

Аз тази седмица си имах малък помощник и понеже е много ентусиазирана и много талантлива, реших тя да ме представя в предизвикателството.
Това е Вяра, дъщерята на една моя добра приятелка! Тя е на 2 годинки и 8 месеца, но вече изявява желание да прави картички.


Това е картичката, която тя направи за майка си с много любов и много старание.



Тя съвсем самичка залепи всяка една калинка и всяко едно сърчице, аз само й помогнах да изреже ъгълчетата, защото така щяло да бъде по-хубаво според малкия творец. Най-голямата калинка е мама, която се грижи за всички.


Наградата за победителят в тази игра е:


Благодаря на Двете Елши за интересната игра и за сладкото печатче с таралежче - подарък.

Крайният срок на играта е 12.30 часа на 15 октомври 2010г.

Блогът малки Малки Картичкофурии търси хора, които искат да подкрепят нашата идея и да станат спонсори на нашите игри. Ако искате да станете спонсор, да даде идея или предложение, моля свържете се с нас на имейла от блога. Отворени сме за всякакви идеи и предложения. Помогнете ни да забавляваме и учим на интересни неща нашите деца.


1 Comment:

Анонимен said...

Много се радвам, че предизвикателството е за картичка за мама.Радвам се, защото мама имаше рожден ден преди два дни, на 13 октомври и това е още по-специален подарък за нея. Радвам се и че тук съм първа с мойте картички!И още по-вече се надявам да спечеля аз, защото пък моя рожден ден е след 2 дни-на 17 октомври!!! :)